12a EDICIÓ DELS PREMIS 50 mm DE FOTOGRAFIA

Destacades

Aquest diumenge 29 de setembre,  s’han celebrat a l’Auditori de Vilanova la 12a. edició dels Premis 50 mm.  amb el repartiment de premis i guardons de la Federació Catalana de Fotografia, de la Confederación Española de Fotografia i de la FIAP. Per la Secció Fotogràfica del GES han rebut distincions, Isabel Sarrió, Norbe Muniategui, José Ruiz Dugo, Andreu Noguero, Jordi Piqué, Luis Aracil, José Pérez i J.Miquel Moneny.

Finalment s’ha desvetllat al guanyador al Premi Catalunya 2018, on hi optaven entre els deu finalistes, Andreu Noguero (finalment segon)  i Jordi Piqué. El guanyador ha estat el vilafranquí Jordi Ventura.

Ha estat una gala amenitzada amb la musica  del grup Copa Lotus  i amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova, així com de presidents i representants de les diferents federacions i entitats.

10a EDICIÓ PREMIS LLIGA CATALANA DE FOTOGRAFIA

Destacades

La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans va recollir el premi com a 6è classificat de la Lliga Catalana 2018/19, en un acta celebrat a l’Auditori de Vilanova aquest divendres. Un bon gruix de fotògrafs de la nostra entitat, uniformats de blau, van pujar a recollir aquest guardó, resultat d’una excel·lent actuació en aquesta competició.

Propera exposició fotogràfica de Lambert Gràcia

Destacades

Aquest divendres 27 de setembre s’inaugurarà al Mercat de Sitges l’exposició fotogràfica Festa Major de Lambert Gràcia, “Gari”.

La mostra és una selecció de fotografies dels últims tres anys en què l’autor busca fer arribar moments poc comuns de la Festa Major: “el que vull és mostrar moments de la Festa que poques vegades les persones poden veure de prop, un punt de vista de la Festa major de Sitges que moltes vegades és desconegut”.

L’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges convida a totes les persones que vulguin assistir a celebrar la inauguració a les 19 h amb un piscolabis junt amb Lambert Gràcia, a la parada 13 del Mercat de Sitges.

L’exposició Festa Major està organitzada per l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges, amb la col·laboració de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges.