Llibres de fotografia

L’editorial canadenca Craft & Vision edita uns llibres amb consells sobre fotografia. De fet no es tracta d’una editorial a l’estil tradicional, ja que no imprimeix els llibres, sino que els presenta en format iPad i també en format pdf per poder-los llegirs des de qualsevol altre eReader ( lector de llibres electrónics) i també des de l’ordinador.

Craft & Vision

2 dels llibres de Craft & Vision

En aquest moment hi ha uns 24 llibres. Estan en anglés, per tant necessiteu tenir una mica de coneixement de l’idioma.

El preu és de 5$ (uns 4,5€) i es descarreguen directament al vostre ordinador.

Si no teniu iPad ni cap eReader (Sony, Kindle, Nook que és per mi el millor) us podeu descarregar gratuitament des de Nook el programa per llegir-los cómodament a l’ordinador.

Nota: Nook només es ven, de moment, als Estats Units, per tant per adquirir-lo és necessari tenir allí algún conegut que el compri i us el enviï.

Foto de carrer – Thomas Leuthard

2on. eBook de Thomas Leuthard

2on. eBook de Thomas Leuthard

Thomas Leuthard és un fotògraf suis, especialitzat en foto de carrer que, de tant en tant, publica gratuitament un eBook amb consells.

Per fer les fotos utilitza normalment un objetiu de 50 mms. el que implica acostar-se bastant a la gent.

Podeu veure fotos a la seva web

La web està en anglés, però poc tindreu per llegir a menys que us volgueu descarregar els pdf  “Going Candid” o “Collecting souls” on dona consells de com apropar-se a la gent i altres consells. Els trobareu al menú “Book” dintre de la seva web.

Exposició de “UNO Colectivo Foto Sensible”

Un grup de fotògrafs anomenats UNO Colectivo Foto Sensible inaugura el proper dia 2 de juliol, a la sala La Artística – Llibertad 7, Barcelona (Gràcia) una exposició de fotografies, amb el nom de Nueve Mundos Un Mundo. Un dels seus objectius es destinar els possibles beneficis dels seus projectes a fincs socials. El primer projecte que presenten

Podeu trobar més informació a la seva web