28-07-2011 Resum de la reunió

A les 19:40 hores començà la reunió habitual del darrer dijous de mes. Es van tractar els següents temes:

La comisió organitzadora de la propera Festa de la Verema 2011 soliciten la nostra col·laboració per fer una exposició de fotografia, enviant fotos que tinguem sobre el tema, en format digital. Passaran properament l’adreça de correu electrònic on enviar-les.

Es recorda que el proper dissabte, dia 30, es monta l’exposició de fotos de l’Escola de Grallers de Sitges, que s’obrirà el proper dia 13 d’agost per celebrar el 40è. aniversari de la seva fundació.

Es comenta que la propera Festa de la Fotografia, que organitza aquest any l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya esfarà al Castell de Montjuic. També la mateixa agrupació es l’encarregada del Congrés de Jurats de Fotografia, que es farà el 22-10 a Barcelona. La entrada és lliure.

David Jou i Familia agraeixen les fotos i el reportatge presentat en DVD sobre ñ’exposició de les obres d’en Pere Jou

Igualment el Grup d’Astronomia de Sitges ha agrait la col·laboració per fer una exposició de fotografies astronómiques dintre de les activitats de Fotomaig 2011

Sense res més que comentar es passa a la projecció i comentaris sobre les fotos presentades per 16 fotògrafs de la nostra Secció.

Sitges 30 juliol 2011