29-11-2008 Jordi Munté i Jordi Piqué premiats

JORDI MUNTÉ SAMPEDRO GUANYA EL XIII CONCURS FESTA MAJOR 2008

Per tercer any consecutiu, Jordi Munté Sampedro ha estat el guanyador del 13è Concurs de otografia Festa Major de Sitges 2008, organitzat per l’Associació Cultural Finestra Oberta. És l primer cop que algú aconsegueix un hat-trick en aquest concurs i a més de forma consecutiva.


Tot un èxit per aquest jove fotògraf, que sembla que li té presa la mesura a aquest concurs.
Felicitem a tots els premiats i especialment als associats i vinculats a la nostra entitat, Jordi Munté, Victòria Noguero, Lambert Gràcia, Andreu Noguero, Marta Ferrer, Noelia Paredes i Miquel Soler, per l’èxit obtingut en aquest concurs. Ens resta agrair a l’Associació Cultural inestra Oberta, per la seva contribució en propagar l’art de la fotografia, mitjançant aquest concurs i el que organitzen del Carnaval de Sitges.

Totes les fotos presentades en aquest concurs es poden veure a l’Antic Escorxador els caps de setmana del 22 al 30 de novembre.

Foto guanyadora del concurs festa Major 2008
Foto guanyadora: Autor Jordi Munté

JORDI PIQUÉ VERICAT OBTÉ EL 4º PREMI AL VIII CONCURS NACIONAL DE FOTOGRAFIA “EL FET GEGANTER”

L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va organitzar la 8ª edició del concurs de fotografia “El Fet Geganter” sota la temàtica de gegants, nans, capgrossos, geganters, músics, etc., obtenint en Jordi Piqué Vericat el 4º premi, amb la foto “Mirall indiscret”. L’exposició es va inaugurar el dia 15 de novembre a Sant Vicenç dels Horts, Ciutat Gegantera 2008, a l’Arxiu Municipal Ca l’Aragall, on els assistents també van poder veure el ball dels gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters “El Treball i la Cultura”.

4art. Premi Concurs Fet Geganter
4art Premi Concurs Fet Geganter – Autor Jordi Piqué Vericat

EXPERIÈNCIA FOTOGRÀFICA “FOTOIMAGINACIÓ”

El passat 6 de novembre, a la sala d’actes de l’espai Pere Stämpfli, uns quants de la secció fotogràfica vàrem realitzar una nova experiència fotogràfica. L’exercici es va realitzar amb una sola càmera de fotos compacta digital. El lloc, la sala de conferències i exposicions de l’espai Pere Stämpfli. Cada fotògraf tenia dos minuts per fer una sola foto d’aquesta sala, tot sol i només utilitzant el sistema automàtic de la càmera. Tots en les mateixes condicions. Després, és van projectar foto per foto, explicant cada autor el que pretenia fer, passant tot seguit als comentaris i valoracions dels demés. Va ser curiós que de 12 fotos, només dues van coincidir en el mateix tema, encara que des de punts de vista diferents. Totes les altres fotos eren diferents. El que poden donar de si dos minuts d’imaginació!

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA AL P. STÄMPFLI

L’espai Pere Stämpfli, acollirà del 27 de novembre al 14 de desembre una nova exposició fotogràfica de temàtica lliure. Aquest cop seran tres els autors participants, Josep Mª Jornet, Glòria Bertran i Marc Sala. No fa gaires dies, en Josep Mª i la Glòria ja havien exposat conjuntament en una sala de Sabadell. Una nova oportunitat de veure fotografia a Sitges.

Autor: Jordi Piqué