1ª EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA COL.LECTIVA DEL 2014

La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans presenta el dissabte dia 15 de febrer la primera exposició fotogràfica col•lectiva de l’any, com és habitual, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli (carrer d’en Bosc, 10), seu de l’entitat. Aquest cop hi participen dotze fotògrafs amb una seixantena de fotografies exposades de temàtica lliure. Els autors i autores participants són: Pepe Cabello, Lambert Gràcia, Antoni Corella, Pere Vilanova, Maria Calvo, Andreu Noguero, Vicky Planas, Elizabeth Andaní, Ino Pastor, Francesc Barnés, Rosa Pascual i Jesús Rodríguez.
L’exposició es podrà visitar del 15 de febrer al 2 de març, els divendres de 18 a 20 h. i els dissabtes i diumenges de 12 a 14 i de 18 a 20 h.

Jesus Rodríguez

 

Fotografia de Jesús Rodríguez