15è CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR DE SITGES 2014

Aquest dissabte 20 de setembre, a les 18 h., a l’Espai Cultural Pere Stämpfli (carrer d’En Bosc, 9), tindrà lloc la inauguració de l’exposició i repartiment de premis del 15è concurs de fotografia de les Festes Majors de Sant Bartomeu i Santa Tecla, organitzat per la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la col•laboració de diferents establiments sitgetans.

Un jurat, format per Marc Quero, de l’entitat Finestra Oberta (creadors i organitzadors de les primeres catorze edicions d’aquest concurs) i Joan Olivé, de la Secció Fotogràfica del GES, després de llargues deliberacions, per la qualitat de les obres presentades, va arribar al següent veredicte: 1r. Premi de 150 € i un dinar per a 2 persones al Restaurant La Salseta.per Joan Escolà Sànchez. El 2n. Premi: un sopar per a 2 persones al Restaurant Casa Raimundo i una ampliació a Gassó Fotògrafs per Jordi Piqué Vericat. El 3er. premi: un sopar per a 2 persones al Restaurant Los Vikingos per Francesc Barnés Camps. Un 1er. accèssit: un sopar per a 2 persones al Restaurant El Racó de la Carreta per Vicky Planas Salvador. Un 2º. Accèssit: un lot de llibres per Jesús Rodríguez Morchón. La participació ha estat de 25 autors i autores amb 71 obres presentades a concurs.

L’exposició de les obres presentades a concurs es podrà visitar del 20 de setembre al 5 d’octubre de 2014, dins el següent horari: els divendres de 18.00 h a 20.00 h i dissabtes, diumenges i festius de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

1º premi - Joan Escolà - El Foc -

1º premi – Joan Escolà Sànchez – “El foc”

2º premi - Jordi Piqué i Vericat - Cap a la sortida d'ofici

2º premi – Jordi Piqué Vericat – “Cap a la sortida d’ofici”

3º premi - Francesc Barnés Camps

3º premi – Francesc Barnes Camps – “s/t”

SONY DSC

1º accèssit – Vicky Planas Salvador – “La baixada de l’àliga”

2º accèssit  Jesús Rodriguez - llestos per començar

2º accèssit – Jesús Rodríguez Morchón – “Llestos per començar”