JOAN OLIVÉ MESTRE GUARDONAT AMB EL V PREMI JOSEP Mª JORNET DE FOTOGRAFIA

El passat 28 de novembre de 2014, dins els actes de la XVII Nit de Premis Sitges 2014 celebrada a la Societat Recreativa El Retiro, en Joan Olivé Mestre, va rebre el V Premi Josep Mª Jornet de Fotografia, atorgat per la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans. Van lliurar el premi el president del GES, sr. Ignasi Mª Muntané i el president de la Secció Fotogràfica del GES, sr. Andreu Noguero.

En Joan Olivé, rep aquest merescut guardó, fruit d’una dilatada trajectòria fotogràfica, on destaquen les seves dots d’observador de la vida quotidiana, que han fet que dins els seus arxius fotogràfics, es puguin trobar immortalitzats molts moments, fets i situacions ocorreguts al nostre voltant durant moltes dècades, molts d’ells reproduïts a la premsa local. A participat activament en les entitats sitgetanes Secció Fotogràfica del Patronat d’ ASC, Sitges Fotofilm i actualment en la Secció Fotogràfica del GES. També va ser un dels pocs fotògrafs aficionats sitgetans actius en la transició que es va produir entre aquestes dues últimes entitats. És autor del quadern de fotografia Sitges ahir i avui publicat l’any 2002 pel Grup d’Estudis Sitgetans.

2    Olive - r 4   Olive - r 5   Olive - r