Resultat de la Liga fotografica FCF any 2014-2015

EXCEL·LENT NOVENA POSICIÓ A LA LLIGA CATALANA DE FOTOGRAFIA

La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, aconsegueix la novena posició a només 3 punts de la setena, desprès d’una molt bona puntuació a la darrera convocatòria (la tercera millor) i vuit mesos de competició. Dissabte, 13 de junt, a la revetlla de la Federació Catalana de Fotografia organitzada enguany per l’Agrupació Fotogràfica de Sant Just Desvern a la seva localitat, varem recollir la Menció d’Honor atorgada per aquest gran resultat, en una lliga on participen 52 entitats fotogràfiques catalanes i que ha estat guanyada aquest cop per A.F. Ripollet, a qui felicitem. Agraïm i felicitem també als socis de la nostra entitat que han participat en aquesta edició i animem a tots els qui ho desitgin, a participar en la propera lliga catalana que començarà el mes d’octubre.2015 Sant Just d´Esvern 3 2015 Sant Just d´Esvern 2 Revetlla FCF 2015

Diploma FCF 2015