Intercambi cultural fotografic Agrupació de Badia del Valles i la Secció Fotografica del GES

 

Diumenge passat ( 5/7/215) vem estar a Sabadell en una jornada d’activitats fotogràfiques conjuntament amb l’agrupació fotogràfica de Badia de les Valls en l’intercanvi cultural fotogràfic que vam iniciar a Sitges .

Agrair a l’Agrupació de Badia del Valles  l’organització de les activitats així com el dinar de germanor que vam fer.

Vam iniciar el matí amb l’entrega de credencials seguit d’un desdejuni , després dividits en quatre grup vam fer sessió fotogràfica amb tres models femenines i un model masculí amb vestits d’ambient Gòtic .

Seguidament  un taller de fotografia 3D on  vam veure les meravelles que es pot fer amb aquesta tècnica , veient en pantalla de TV diversos exemples així com la foto de grup que vam fer amb aquesta tècnica ,  impressionant resultat ! després es van passar uns ” Time lapse” de impresionant ejecució i muntatge , van comentar com se fa ; en aquest punt també els vam comentar que nosaltres tenim especialistes és aquesta tècnica , estaven presents dos dels socis que van fer el ” time lapse” Sitges Life , Sr. Pere Vilanova i Sr. José Cabello , tot seguit passem aquest vídeo , tot un exit .

En definitiva un bon dia d’intercanvi cultural Badia – Sitges.

 

image003