PAULA ARBELOA GUANYA EL 16è CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR DE SITGES 2015

A l’Espai Cultural Pere Stämpfli  tindrà lloc aquest dissabte 19 de setembre, a les 18 h, la inauguració de l’exposició fotogràfica amb totes les obres presentades al 16è Concurs de fotografia Festa Major de Sitges 2015. Hi ha participat 23 autors i autores que han presentat un total de 62 fotografies.

El jurat format per Marga Domingo, membre de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, Marc Quero, de Finestra Oberta i Javier Sardà, fotògraf professional i soci de la Secció Fotogràfica del GES, desprès de llargues deliberacions per la qualitat de les obres presentades, han dictaminat el següent veredicte: Primer premi a Paula Arbeloa per l’obra “Èxtasi” dotat amb 150 € i un sopar per dues persones al Restaurant Los Vikingos. Segon premi a Norbe Muniategui per l’obra “Cubanitos”, dotat amb una ampliació a Foto Gassó i un sopar al Restaurant La Ribera. Tercer premi a Vicky Planas per l’obra “Llucifer”, dotat amb un sopar al Restaurant La Salseta. Quart premi a Joan Escolà per l’obra “Jugant amb el foc”, dotat amb un sopar al Restaurant El Racó de la Carreta. Cinquè premi a Andreu Noguero per l’obra “Castell de foc”, dotat amb un lot de llibres.

L’exposició es podrà visitar del 19 de setembre al 4 d’octubre, els divendres de 18 a 20 h i els dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Resultat fallo FM Sitges 2015 Jurat i guanyadores FM 2015 5 e Premi Andreu 4rt premi Escolà 3 r Premi Vicky 2n premi Norberta 1e premi Paula