Resultats de la VIII Lliga fotografica organitzada per FCF

Com sabeu el dissabte dia 18/6 /2016 van fer públics els resultats de la setena lliga fotogràfica organitzada per la Federació Catalana de Fotografia, no va ser fins despres del sopar que van donar a conèixer els esperats resultats .

Les primeres deu entitats fotogràfiques tenen diploma , de les sis edicions anteriors la nostra agrupació ha recollit quatre vegades diploma tres vegades en desena posició i l’any passat en novena posició.

Estàvem bastant inpacients ja que amb les ultimes puntuacions estàvem en l’11 posició però a molt pocs punts de poder quedar millor o no arribar.

Comencen a entregar els diplomes per ordre descendent, no ens vam veure en la desena posici , tampoc en la novena i quan anomenen la vuitena ja havíem perdut totes les esperancen d’aconseguir diploma , però ….. salta la sorpresa érem els setens , això volia dir que aquesta ultima entrega havíem puntuat molt , però que molt bé per poder estar entre les millors agrupacions i ser amb aquesta posició nostre millor resultat.

Felicitats!!! a tots i animar-vos a continuar participant  entre tots podem ser millors fotògrafs , compartint experiències i vivint-les plegats.

Adjunt diploma obtingut així com alguna fotografia feta pel nostre fotògraf oficial Sr. Barnes.

Titol 2016 Ripollet Sisco 030 2016 Ripollet Sisco 025 unnamed-4

Això va dedicat a tots els fotògrafs de la nostra Secció Fotogràfica del GES.

Una abraçada a tots i felicitats.

Andreu Noguero