Propera exposició fotogràfica de Lambert Gràcia

Aquest divendres 27 de setembre s’inaugurarà al Mercat de Sitges l’exposició fotogràfica Festa Major de Lambert Gràcia, “Gari”.

La mostra és una selecció de fotografies dels últims tres anys en què l’autor busca fer arribar moments poc comuns de la Festa Major: “el que vull és mostrar moments de la Festa que poques vegades les persones poden veure de prop, un punt de vista de la Festa major de Sitges que moltes vegades és desconegut”.

L’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges convida a totes les persones que vulguin assistir a celebrar la inauguració a les 19 h amb un piscolabis junt amb Lambert Gràcia, a la parada 13 del Mercat de Sitges.

L’exposició Festa Major està organitzada per l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges, amb la col·laboració de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges.