Te regalo mi foto

Durant aquests dies de confinament el grup de WSP “Fotógrafos Viajeros” ha mantingut una activitat incansable per mantenir l’ànim i la cohesió entre tots els companys que formem el GES i que durant aquests dies, més que amics, s’ha convertit en una gran família.

D’especial manera, el repte d’intentar fer una foto diària malgrat els límits del confinament, els innumerables comentaris d’ànim enviats al ‘WSP, l’humor, el grau d’activitat i entusiasme mostrat durant tot aquest temps ha arribat fins a tal punt en què alguns ens hem sentit fins i tot desbordats.

Per si això fos poc, l’Antonio Pérez ha realitzat una sèrie de vídeos en forma de presentació sobre la foto diària i un altre addicional en què els fotògrafs fan el gest de regalar les seves fotos.

Per poder descarregar i visualitzar aquest últim, cliqueu aquí