26-05-2011 Resum de la reunió

Poc després de les 19:30 començà la reunió, donant la benvingida als nous socis Maria Calvo (soci nº. 101) i Josep Atanes (soci nº 100), amb la preséncia de 16 fotógrafs i l’absencia excusada del nostre secretari, en Jesus Rodríguez.

Es van tractar els següents temes (no necesàriament per l’ordre indicat aquí)

 1. Valoració sobre Fotomaig. Petit comentari sobre el tema, on es va coincidir en trobar en falta el Mercat Vell i també es va comentar la falta d’efectiu a caixa al no haver cobrat la subvenció atorgada per l’Ajuntament l’any 2010.
 2. Es va recordar que el proper dia 4 de juny es farà el sopar habitual de fi de Fotomaig. Qui vulgui assistir ho ha de comunicar a en Andreu Noguero o en Carles Montserrat.
 3. Es va deliberar sobre la data apropiada per anar al Edifici Miramar a fotografiar les escultures d’en Pere Jou. A hores d’escriure aquest resum sembla que es podra anar dos dies. S’informarà dels dies i hores directament per email a tots els socis. S’ha de presentar a Patrimoni una llista dels assistents, per tant es prega a qui vulgui assistir que avisi a en Andreu Noguero el més aviat possible (no més tard del dia 2 de juny)
 4. Es va tractar de les properes exposicions. Del 13 al 28 d’agost amb el tema “Escola de grallers de Sitges” de la que s’encarrega en Jordi Piqué. Del 4 al 18 de setembre l’exposició itinerant “Viu el Parc”. No hi ha que aportar fotos. I també es va tractar molt breument de les que no es fan, com la del Hotel Sunway.
 5. Altres temes. Proposició de noves sortides o activitats:
  1. Andreu Noguero va comentar de fer una sessió de nusos. Qui estigui interessat que l’avisi i en funció de la quantitat de gent ineressada es decidirà.
  2. També es va comentar de fer, per octubre, la sortida anual al Garraf per fer fotos pel concurs “Viu el Parc”
  3. Proposició de sortida a la Fira Medieval de Castellet i La Gornal (a Castellet) que es celebra el 11 i 12 de juny, amb dinar al l’Arboç, al mateix lloc on es va dinar a la passada sortida al Pantà de Foix (Hotel Don Pelayo)
  4. Els dies 30 de juny, dijous, inauguració, i 1,2 i 3 de juliol (dijous, divendres i dissabte) es celebra a Vilafranca Vijazz 2011, amb diverses actuacions de jazz per diferents carrers.
 6. Un cop tractats aquest temes es va passar a la projecció de fotos presentades per la majoria dels fotógrafs assistents, sobre el tema “Apareills d’il·luminació” on van haver opinions contrastades sobre algunes de les fotografies.
 7. Després de proposar el tema per la propera reunió: “Macro”, es va donar per tancada la reunio.

El secretari en funcions Miquel