25-08-2011 – Resum de la reunió

Amb la calor pròpia de l’estiu i després de les salutacions de rigor, poc després de les 19,30 donà començament a la reunió, que ha comptat amb la presència de 23 fotògrafs.

1.- Andreu Noguero inicia la reunió recordant la data per desmuntar l’exposició actual: Escola de grallers, el dia 28 en finalitzar l’horari de visita, i fixant per al dia 3 de setembre a les 7 de la tarda, la inauguració de l’exposició itinerant: “Viu el parc” que romandrà del 3 al 18 es setembre dins dels horaris habituals.
2.- En segon lloc sol·licita als membres del Grup de fotografia que facin proposades per al proper “Premi Jornet” orientat a premiar a aquelles persones o entitats que s’hagin distingit afavorint o promocionant la fotografia a Sitges.
3.- De passada es comenta possibilitat de fer una sessió de nus el proper mes de setembre. S’informarà als interessats, quan es tingui definida la data i el lloc.
4.- “28ª Festa de la Fotografia” de la F.C.F.: Es recorda a tots els companys fotògrafs, l’atractiva festa anual, que el  proper 8 d’octubre tindrà lloc al Castell de Montjuïc, amb un ampli programa. A la mateixa poden participar tant afiliats com no afiliats a la F.C.F. Proximamente s’ampliarà la informació.
Així mateix, el proper 22 d’octubre a la seu de l’A.F.de C en carrer del Duc,14, Pral. a Barcelona se celebrarà l’III Congrés de jurats de la F. de C., sent d’interès per formar criteris els diferents actes i ponències, acompanyades de projeccions audiovisuals.
5.- A continuació, no havent-hi més temes que tractar, es procedeix a la projecció, crítica i comentaris de la fotografia del mes sobre el tema “Trenets” dels fotògrafs presents.
L’espai resulta animat quant a crítica i comentaris; sent la meva impressió particular que aquest apartat de la projecció i la crítica, està afavorint l’interès i la presència de fotògrafs en les últimes reunions mensuals.
6.- El tema de la foto per la propera reunió és: ” Xiringuito de Sitges”, es dóna per conclosa la reunió.