25-04-2013 Resum de la reunió

Acta de la reunió del dijous, 25 d’abril del 2013
La pluja, que com una benedicció cau sobre Barcelona i sobre Sitges retarda la meva presència en aquesta reunió iniciada pels 14 fotògrafs presents; sent 16 en finalitzar la fase prèvia a el “curset formatiu”, al que com a tal, és lliure l’assistència.
I.-La primera part de la reunió ha estat dedicada, -com no podia ser d’una altra manera- a comentar tota la informació prèvia relativa al Fotomaig, que iniciarà la seva marxa, -i van ja 10 FOTOMAIG- el proper dia 4 de maig.
Jordi Piqué ja ha passat als interessats la informació relativa al muntatge de l’exposició sobre “Festa major” que es penjarà a l’Hospital de Sant Joan B., i Andreu Noguero ho ha fet sobre la resta d’exposicions i molt en particular sobre les del Miramar i Biblioteca. Continua llegint

28-02-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE FEBRER DEL 2013

Foto de Pere VilanovaAmb una climatologia adversa, dominada pel vent i la pluja, al caient de les 19,40 dóna començament aquesta reunió, amb la presència d’11 valents socis de la Secció Fotogràfica, als quals es van unir uns altres fins a sumar 14 al final de la mateixa.
El president en el seu comentari habitual, va repassar els temes prèviament enviats als socis, sobre les modificacions a introduir en el desenvolupament de les mateixes, a partir de la propera reunió.
Va recordar també el correu enviat amb les diferents activitats pel Fotomaig 2013. Va centrar el tema relatiu a la “foto crítica del mes”, comentant les diferents sistemàtiques d’altres agrupacions sobre aquest punt. Segons les seves visites a diferents col·lectius, en varis d’ells tenen un sistema de puntuació. Una espècie de lliga interna. Finalitzen fins i tot les reunions amb un berenar o berena-sopar. Continua llegint

Acta de la reunió del 31-01-2013

Foto de Pepe CabelloACTA DE LA REUNIÓ DE GENER DEL 2013
Poc després de les 19,30 dóna començament aquesta primera reunió del 2013, amb la presència de 25 fotògrafs del Grup entre els quals es troben algunes noves incorporacions al mateix.
Amb la salutació del president i d’acord amb el guió previst, es passa a desenvolupar un a un els temes.
-En ordre de proximitat, es recorda la primera col·lecció col·lectiva de l’any, de la qual tots tenen informació, i que va del 16 de febrer al 3 de març, tots dos inclusivament cuy termini d’inscripció es tancarà dimecres que ve dia 6 amb la finalitat de poder facilitar la llista de participants i el nº de fotos a aportar. Continua llegint

21-12-2012 Resum de la darrera reunió de l’any

Foto de Miquel Soler

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 21 DE DESEMBRE DE 2012
Poc després de les 19,30, -amb l’absència obligada per motius particulars de varis dels membres de la secció i, la presència de més de 20 socis que, com al portal de Belén han vingut carregats d’ampolles de cava, vins, torrons, i un llarg etc., de exquisiteces- donà començament aquesta trobada, programada per acomiadar l’any, desitjar-nos bones festes i brindar tots junts per un millor 2013, que tant de bo es compleixi per a tots.
Es comença amb la projecció de les nombroses felicitacions nadalenques enviades pels fotògrafs i fotògrafes de la Secció per a aquest moment. Després de la qual cosa, després de deixar en carrusel la projecció de les mateixes, ens dediquem a brindar per l’Any Nou i donar bon compte de les generoses aportacions.
Durant una bona estona es va gaudir en animada xerrada d’aquests moments i, després de desitjar-nos el millor, a poc a poc va anar quedant-se buida la sala del G.I.S.
Bé…, gairebé buida, doncs no cal oblidar la generositat i pacient treball de Francesc Barnés, que fa possible que tot estigui preparat i a punt, i igualment s’assegura que tot quedi en perfecte ordre l’endemà: Gràcies Francesc!
I a tots:
BON NADAL – FELIÇ NADAL
I un millor ANY NOU DE 2013

Sitges, 21 de desembre del 2012

28-11-2012 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 28 DE NOVEMBRE DEL 2012
-A Sitges, a les 19,30 d’avui, comptant amb la presència de 16 fotògrafs, dóna començament la reunió que té com a objectiu principal, procedir a la fallada del concurs del cartell per anunciar el Fotomaig 2013, convocat entre els fotògrafs de la secció.
Com a jurats exerceixen: Antonieta Montserrat, Joan Olivé i Carles Montserrat; reunint tots ells provada experiència i bon criteri.
Dipositari dels cartells participants i responsable de la projecció dels mateixos és Miquel Soler que projecta els 9 cartells participants, mentre delibera el jurat i romanen en total silencio la resta d’assistents, àvids de conèixer el resultat. Finalment hi ha “fumata blanca” i s’anuncia que el cartell guanyador és el presentat amb el pseudònim “Fotomaig” sent la seva autora Rosa Mª Puig, que rep l’aprovació i aplaudiment dels assistents, -com no podia ser d’una altra manera- Felicitats! Continua llegint