Acta de la reunió del 31-01-2013

Foto de Pepe CabelloACTA DE LA REUNIÓ DE GENER DEL 2013
Poc després de les 19,30 dóna començament aquesta primera reunió del 2013, amb la presència de 25 fotògrafs del Grup entre els quals es troben algunes noves incorporacions al mateix.
Amb la salutació del president i d’acord amb el guió previst, es passa a desenvolupar un a un els temes.
-En ordre de proximitat, es recorda la primera col·lecció col·lectiva de l’any, de la qual tots tenen informació, i que va del 16 de febrer al 3 de març, tots dos inclusivament cuy termini d’inscripció es tancarà dimecres que ve dia 6 amb la finalitat de poder facilitar la llista de participants i el nº de fotos a aportar.
-Segueix el president amb el recordatori sobre l’III Ral.li Fotogràfic Sitges 2013, que constarà de tres proves: Dos es coneixeran el mateix dia 3 i l’altra serà fotografiar un grup de carnestoltes en el Prat.
-FOTOMAIG: Desglossament de sales. Aquest any es comptarà amb una més; la de l’Hospital que l’ocuparà el tema, “Festa Major a Sitges”, en la qual podrem participar amb una foto per autor fins a cobrir els aproximadament 24 llocs que disposa la sala.
Pere Stämpfli: Els deu finalistes de la F.C.F.
Estudi Vidal: Agrupació convidada de la F.C.F.
Fundació Ave María: Frederic Aguilera, com a fotògraf convidat i conferenciant.
Miramar: Secció fotogràfica del GES
Biblioteca: Llibres. De quin llibre es tracta? Màxim 24 fotos, una per autor.
Prado: Concurs infantil.
Retir: Concurs de viatges.
Audiovisuals: Fotografia i música. Es concretarà dia. La durada màxima de cada treball serà de 5 minuts aproximadament.
– Sol·licita el president la formació de comissions de dues o més persones per coordinar els temes de:
.Sortides fotogràfiques
.Formació
.Sessions fotogràfiques
-Concurs de Festa Major: Jordi Piqué ha proposat recuperar aquest concurs, vacant des que ho va deixar Finestra Oberta i compta amb el suport de la junta per fer-ho, no aquest any ja sinó el proper. Pel que caldrà començar a moure patrocinis perquè no sigui un concurs buit de premis, que és el que últimament està ocorrent.
-Pepe Cabello, parla del concurs “De dóna a dóna” i anima a les fotògrafes a participar.
.Setmana Santa en Écija: Convida també a visitar aquesta bella ciutat sevillana, que és la seva, i que compta amb bells paisatges, monuments, cases singulars, jardins i una setmana santa que no té gens que envejar a la de Sevilla.
Es compromet a rebre, i servir de guia, perquè l’estada sigui del grat de tots. Es fixarà un termini, amb la finalitat de poder contractar apartaments per allotjar-se.
-En precs i preguntes, el Sr. Corella proposa que l’exposició de la Biblioteca, en lloc d’acompanyar-la d’un llibre on estan les solucions a les fotografies, aquesta es converteixi en un concurs per endevinar-les. S’estudiarà la proposta per a properes edicions, però aquesta quedarà com estava previst.
-Foto del mes: Visió de l’hivern.
Es passen a continuació les fotos dels 20 fotògrafs participants que, com sempre, va animar la reunió encara que segueix havent-hi en aquest tema quatre o cinc debats paral·lels que en gens afavoreixen l’aprofitament de les opinions objectives.
-Foto del proper mes: Fotografia nocturna.
-No havent-hi més temes que tractar, poc després de les 21 hores, es dóna per conclosa la reunió.
Sitges, 31.gener.2013