21-12-2012 Resum de la darrera reunió de l’any

Foto de Miquel Soler

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 21 DE DESEMBRE DE 2012
Poc després de les 19,30, -amb l’absència obligada per motius particulars de varis dels membres de la secció i, la presència de més de 20 socis que, com al portal de Belén han vingut carregats d’ampolles de cava, vins, torrons, i un llarg etc., de exquisiteces- donà començament aquesta trobada, programada per acomiadar l’any, desitjar-nos bones festes i brindar tots junts per un millor 2013, que tant de bo es compleixi per a tots.
Es comença amb la projecció de les nombroses felicitacions nadalenques enviades pels fotògrafs i fotògrafes de la Secció per a aquest moment. Després de la qual cosa, després de deixar en carrusel la projecció de les mateixes, ens dediquem a brindar per l’Any Nou i donar bon compte de les generoses aportacions.
Durant una bona estona es va gaudir en animada xerrada d’aquests moments i, després de desitjar-nos el millor, a poc a poc va anar quedant-se buida la sala del G.I.S.
Bé…, gairebé buida, doncs no cal oblidar la generositat i pacient treball de Francesc Barnés, que fa possible que tot estigui preparat i a punt, i igualment s’assegura que tot quedi en perfecte ordre l’endemà: Gràcies Francesc!
I a tots:
BON NADAL – FELIÇ NADAL
I un millor ANY NOU DE 2013

Sitges, 21 de desembre del 2012