29-09-2011 – Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 29 DE SETEMBRE DEL 2011

Com cada últim dijous de mes, minuts després de les 19,30 va donar començament la reunió, que ha comptat amb la presència de 25 fotògrafs i el següent temari:
1.- En primer lloc el nostre president comenta la carta rebuda de la l’Escola de Grallers, agraint el nostre treball i col·laboració en la seva exposició.
2.-Festa de la Fotografia Catalana i Cogrés de jurats fotogràfics.
Per la Festa que serà el proper 8 d’octubre a Montjuïc hi ha apuntats 16 fotògrafs.
Pel congrés, que serà el dia 22 àdhuc hi ha temps d’apuntar-se els que estiguin interessats.
3.-LLiga de fotografia de la FCF.: Aquest mes d’octubre dóna començament la nova lliga, per als socis de la FCF, havent d’enviar una foto cada mes, segons el calendari i les normes corresponents.
4.-A continuació Pepe Cabello ens parla de l’exposició col·lectiva que promouen a Roquetes i per la qual demana la nostra participació. Després d’exposar les idees sobre la mateixa i la disponibilitat de sales, pròximament passarà una petició més concreta sobre el tema.
5.- Col·lectiva d’octubre: Miquel Soler comenta que sobre la base de la participació prevista fins al moment, les fotos a presentar seran 4 per fotògraf . Serà de tema lliure d’acord amb les normes habituals.
Es munta el proper dia 15 d’octubre a les 10 del matí.
6.-Sortida al Garraf, com cada any. Serà el proper dia 30 d’octubre.
Amb Antonieta Montserrat i Andreu Cenzano, coneixedors de la zona, s’estudia possibles llocs per a la sortida, que siguin en tant que sigui possible novetat i alhora accessibles per al desplaçament amb cotxe. En els propers dies es concretarà.
7.-De la recent sessió fotogràfica duta a terme per un grup de fotògrafs en Puigmoltó, es comenta la possibilitat de fixar per a un divendres una passada oberta a tots, per veure la diferent mirada d’aquests fotògrafs sobre un mateix tema. Es concretarà data.
8.- “Premi Josep Mª Jornet 2011”: Sobre dues possibles propostes presentades, se sotmet a votació, després d’escoltar algunes consideracions prèvies de fotògrafs presents.
Vots emesos: 20
Opció 1: 12 vots.
Opció 2: 8 vots.
Per ser el premi una sorpresa per als interessats, es prega als fotògrafs no fer difusió d’aquesta deliberació, per no interferir en l’anunci final que en el moment que correspongui faci l’adreça del GES.

9.-Foto crítica del mes: “El xiringuito”.
Es dóna pas a l’esperada sessió, la projecció de la qual ha comptat amb la participació de 20 fotògrafs, sent molt diverses les mirades i sucosos els comentaris emesos.
10.- Amb la proposta del tema per a la propera foto crítica: “ FOTO CREATIVA”, al caient de les 9 de la nit es dóna per conclosa la reunió.
Sitges, 29 de setembre de 2011