27-10-2011 Resum de la reunió

Poc després de les 19,30 i desafiant al mal temps, va donar començament la reunió que,- malgrat això- va comptar amb la presència de 21 fotògrafs i l’absència excusada d’almenys 1.
– Sortida fotogràfica als parcs del Garraf, d´Olèrdola i el Foix: En primer lloc, Antonieta Montserrat va adonar de les previsions per a la sortida que compta amb 22 persones apuntades a les quals cal afegir altres dues, coneixedores de la zona a visitar.
Serà el diumenge 30, reunint-nos a les 8,30 del matí ( del nou horari) a la zona de l’Oasi, com en altres ocasions.
El dubte està en la climatologia, per la qual cosa les decisions últimes es prendran en el moment de la sortida; encara que es mantindrà en tot moment el menjar previst i la corresponent sobretaula.
-En un altre ordre de coses el president recorda la petició feta per l’agrupació de Vilanova per col·laborar amb la donació de fotos per a una subhasta solidària a favor de la fundació, “Somriures de Bombai”. Encara s’és a temps de col·laborar.
– Projecció de les sèries de fotografies, “NUS EN PUIGMOLTÓ” : També recorda que aquest dissabte 29 a les 19,30 es projectarà en el nostre local les diferents mirades que sobre el tema, mantenen els fotògrafs que van participar en la sessió.
Tots els socis estan convidats.
– No havent-hi més temes rellevants que comentar, es va passar a la projecció de la foto crítica del mes dels fotògrafs presents, sobre el tema: “Foto creativa”. Oferint fotografies interessants i comentaris sucosos.
Com a complement al tema, el president va passar una infinitat de fotos creatives de dos salons internacionals.
-Amb la proposta de foto crítica del proper mes: “Tot el relacionat amb la festivitat de difunts”, es dóna per finalitzada la reunió.

Sitges,27.octubre.2011