29-12-2011 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 29 DE DESEMBRE DEL 2011

Amb ànim d’acomiadar bé l’any – malgrat la política i dels polítics- ens hem reunit a les 19:00- hores un més que nodrit grup de “fotògrafs” i simpatitzants que, com els pastors en el pessebre, portem viandes i cava per, en pla amable i esperançat, brindar per l’Any Nou desitjant-nos el millor i perquè en aquest 2012, pesi més el bo que el dolent.
.-En primer lloc es va procedir a fallar el concurs del cartell per el “Fotomaig 2012”, convocat a nivell intern entre els socis.
En fulla apart es publicarà l’acta del veredicte, però vagi d’entrada la felicitació per al guanyador.
.-A continuació davant una taula disposada amb la mateixa gràcia i atractiu que la d’un hotel de cinc estels en celebració especial i, en la qual no faltava cap tipus de “delicatessen”, ens concentrem al seu al voltant, resultant una miqueta difícil arribar a tan desitjats menjars.
Els brindis amb el cava van ser més que eloqüents i entre petons, abraçades i bons desitjos -no sense tristesa- ens acomiadem fins a l’any que ve.