19-04-2012 Resum de la reunió

 
ACTA DE LA REUNIÓ DEL 19 D’ABRIL DEL 2012

Poc després de les 19,30 dóna començament la reunió del mes, expressament avançada per no coincidir amb els treballs de preparació del Fotomaig 2012.

Assistència: Hem comptat amb l’assistència de 18 fotògrafs i l’absència obligada d’alguns altres.

-En primer lloc es comenta la visita fotogràfica realitzada el passat dia 14 al L´Hospital i davant la proposta de Carles Montserrat es va acceptar aquest mateix dia el apadrinamiento de dos ceps de la institució, quedant oberta la llista a qui vulgui participar en el tema.
Fruit d’aquesta visita serà la realització d’una exposició al L´Hospital, que es muntarà una setmana abans de Sant Joan; repetint-se durant l’estiu a la nostra seu del GES.
Andreu comenta també la sol·licitud cursada perquè participem en una exposició sobre la festivitat del Corpus, tema que quedarà possiblement per al proper any; aportant aquest any algunes per a l’elaboració del programa.

FOTOMAIG:
Comenta també la participació als concursos Prado, (12 col·leccions) i Retiro (unes 90 fotos).
El dia 23 serà la fallada del Prado i el dia 25 el del Retir.
Muntatge de les exposicions:
.El dia 2 de maig es muntaran les exposicions del Prado i del Retiro.
.El dia 3 de maig es muntaran les del Estudi Vidal i del GES (18 hores); totes elles amb la col·laboració de les persona que s’han ofert.
.Les exposicions de la Biblioteca i del Edifici Miramar es muntaran a les 10 del matí del proper dia 5 de maig, per part dels fotògrafs que exposen en elles.
.Les guàrdies a programar seran les referides al Estudi Vidal i al GES.
-Per a la projecció, se sol·licita als participants facilitar el títol de la projecció i la seva durada aproximada.
-Festa de la fotografia a Calella de la costa: Andreu en nom dels assistents a la mateixa, va explicar el seu desenvolupament, així com l’elevat nombre d’exposicions visitades, arrodonint l’explicació amb un video del nostre company F. Barnés.
– Jordi Piqué va presentar el cartell del taller de fotografia a impartir pel Sr. Ferriz el dia 9 de juny a la nostra seu del GES.
-No havent-hi més temes, es dóna pas a les projeccions i crítiques de la foto del mes, sobre el tema: “Alegria”, que com sempre va resultar d’interès i ajuda a millorar les nostres fotos.
-Després de la proposta de foto crítica del proper mes: “Anem de música” en les seves diverses interpretacions, al voltant de les 21 hores es dóna per conclosa la reunió.
Sitges, 19 abril de 2012
Jesús Rodríguez