21-03-2013 Resum de la reunió

FOTO DE VICKY PLANASAmb una participació d’unes 18 persones iniciem aquesta nova etapa amb la nova estructura d’organització.

Eren ja les 19,20h quan vam donar per iniciada la primera fase :
S’informa sobre la situació de les inscripcions referents a la participació del Fotomaig 2013.  Termini que acaba el dia 14 d’Abril , animant a tots aquells que  falta per apuntarse.

També es comenta sobre un  nou  concurs fotogràfic – “Festival  Jazz Antic Sitges” – El Sr. Miguel Soler  com a persona de l’organització ens va donar els detalls per participar.  Les bases, quan estiguin preparades, es faran arribar via e-mail.

Un altre dels punts que es tracta es la proposta per part dels responsables de la colla jove de castellers de Sitges en la participació en el seu 20 aniversari de la creació de la colla .Ho farem amb una exposició fotogràfica sobre aquest tema ,  la darrera del nostre calendari 2013 ( octubre ) .

Un cop tocats aquests temes passem a la segona fase de la reunió : Foto critica  amb una moderadora organitzant les tandes de critiques i suggeriments; hem de felicitar a la Sra. Antonieta Montserrat que com a moderadora ho va fer excel·lentment i amb això hem pogut passar d’una situació de ” desgavell” a una situació molt acceptable i digna ( indubtablement hem de seguir per aquesta linea )

Finalment la tercera fase d’aquest projecte de reunió va ser la de formació o tutorial a  càrrec del ponent Sr. Jordi Piqué que ens va exposar les diferents solucions que hem de tenir en compte perquè les fotografies ens surtin ben enfocades en el moment de prendre la foto.

Hem de felicitar-lo ,va aconseguir l’atenció  i  satisfacció de tots els assistents.

Sent les 21,15 de la tarda es dóna per acabada la reunió i es considera que hem aconseguit amb aquest nou esquema un salt qualitatiu en aquest tipus de reunions i s’anima a la gent a la sasistencia i a la participació tant en els comentaris , propostes , foto critica com a participar com a ponent comentant o compartint experiències , no us el perdeu , és un exercici enriquidor.

Seguint amb els tutorials o mini formació el tema serà : l’enfocament en les fotografies utilitzan metodes informàtics ( que va a fil seguit de la primera part de Jordi Piqué ) en aquest cas ho donarà Andreu Noguero .

Necessitem que vagin sortint gent perquè ens facin participis de les seves experiències.