JOSEP Mª JORNET I SENTIS ENS HA DEIXAT

Josep Mª. Jornet i Sentís
El passat diumenge el nostre estimadíssim company, mestre i amic Josep Mª Jornet ens va deixar. I ho va fer en plena activitat fotogràfica, com ell desitjava, tot i els entrebancs de la seva salut, no va deixar la càmera fotogràfica ni un sol moment, buscant contínuament captar una nova imatge, o engrescat amb organitzar una nova exposició fotogràfica.
En Jornet ha estat un puntal de la fotografia sitgetana, compartint moments entranyables, tant amb els més veterans com amb els més joves, en una dilatada trajectòria que va començar molts, molts anys enrere, vivint multitud de canvis i transformacions, tant
a nivell tècnic com institucional (va ser membre del llegendari “Sitges Foto Film” i actualment de la jove “Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans”). Segur que en va veure de tots colors, tot i que ell va escollir el “blanc i negre”. Va gaudir fins el final la passió per la fotografia, buscant la bellesa i amb el seu saber fer, captant unes imatges que de seguida compartia amb els demés, i que
farà que enyorem la seva presència i el seu tarannà.
El recordarem com una persona cordial, afable, i de segur, el major entusiasta i promotor de la fotografia a Sitges. Ha deixat petjada tal, que cada cop que es parli de fotografia sitgetana, s’estarà parlant d’en Jornet. El seu record i el seu somriure amable estarà sempre en la nostra memòria.
Que reposis plàcidament.
Secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans
Còpia de l’article enviat a l’Eco de Sitges, escrit per Jordi Piqué