28-11-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS DEL DIA 28 DE NOVEMBRE DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comenta a les 19 hores del dia 28 de novembre de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 22 socis i sòcies.

Es comença amb el fallo del concurs del cartell del Fotomaig 2014, amb el jurat format per Antonieta Montserrat, Carles Montserrat i Pere Vilanova. En total s’han presentat 9 obres, que desprès de llargues deliberacions, el jurat decideix concedir el premi al cartell titulat “Una mirada a Sitges” de Joaquim Torres, a qui felicitem juntament amb tots els altres participants pels seus treballs presentats. Continua llegint

Sortida al Monestir de Sant Pere de Casserres – 10/11/2013

SONY DSCUna vintena de fotògrafs de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, diumenge passat van programar una sortida fotogràfica al monestir benedictí de Sant Pere de Casserres, a Osona, situat en una península dins el pantà de Sau, en un paratge de gran atractiu. Bé, sortida fotogràfica i cultural a la vegada, ja que ens esperava un guia osonenc molt entusiasta, que ens va fer reviure la història del monestir. Es tracta d’un dels monuments més importants de l’arquitectura romànica catalana, erigit sota el patronatge de la família vescomtal osonenca i concretament per la vescomtessa Ermetruit i fundat l’any 1012.
Continua llegint

Sortida al Garraf – 26-10-2013

Foto de grup a Campdàsens - r

Novament, la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans tornava a ser fidel amb la seva cita anual amb el Parc Natural del Garraf. Aquest cop 27  fotògrafs, fotògrafes i acompanyants, amb la companyia del reconegut fotògraf Quim Fàbregas, van començar l’expedició, sota la batuta de l’Antonieta Montserrat, que havia fet prèviament un minuciós estudi del trajecte a seguir, per dirigir-se a la granja-escola de Can Pere de la Plana, on es va repetir l’esmorzar en aquest lloc “descobert” l’any passat.

Continua llegint

Resum de la reunió del 26-09-2013

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS EL DIA 26 DE SETEMBRE DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comença a les 19 hores del dia 26 de setembre de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 20 associats i associades.

Es parla dels següents temes:

Es transmet a la junta directiva del Grup d’Estudis Sitgetans de proposar al sr. Jordi Surià per atorgar-li el Premi Josep Maria Jornet 2013 de fotografia. Continua llegint

29-08-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS EL DIA 29 D’AGOST DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comença a les 19 hores del dia 29 d’agost de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 20 socis.

Es parla dels següents temes:

Es recorda que dissabte 31 d’agost a les 10 h, es muntarà a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, l’exposició col·lectiva de la Secció Fotogràfica del GES amb temàtica Parc Natural del Garraf, Foix i Olèrdola, que estarà exposada de l’1 al 15 de setembre, conjuntament amb l’exposició itinerant de les fotografies premiades i seleccionades del concurs “Viu el Parc” 2012, guanyat pel nostre company Carles Montserrat. Continua llegint