28-11-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS DEL DIA 28 DE NOVEMBRE DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comenta a les 19 hores del dia 28 de novembre de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 22 socis i sòcies.

Es comença amb el fallo del concurs del cartell del Fotomaig 2014, amb el jurat format per Antonieta Montserrat, Carles Montserrat i Pere Vilanova. En total s’han presentat 9 obres, que desprès de llargues deliberacions, el jurat decideix concedir el premi al cartell titulat “Una mirada a Sitges” de Joaquim Torres, a qui felicitem juntament amb tots els altres participants pels seus treballs presentats.

Es prova el nou projector Benq W1070, que s’ha encarregat en Joaquim Torres d’anar a comprar a Barcelona.

Es comenta la trobada amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sitges, on en Carles Montserrat i en Jordi Piqué van demanar la col·laboració de l’Ajuntament en el concurs de Festa Major de Sitges 2014, que organitzarà la nostra entitat. Aquests es van mostrar molt interessats en col·laborar-hi.

Es va mostrar el diploma entregat per la Colla Jove dels Castellers de Sitges, com a mostra d’agraïment per la col·laboració de la nostra secció amb l’exposició fotogràfica dedicada a la Colla Jove, en motiu del seu 20è. aniversari.

Es comenta que la data del Ral.ly fotogràfic de Sitges serà el dia 9 de març.

Es recorda que el divendres dia 29 a les 19 h. al Casino Prado, es farà l’entrega del Premi Josep Mª Jornet de fotografia al sr. Jordi Surià, dins la Nit de Premis Sitges.

La propera reunió serà el dia 19 de desembre, amb la celebració del brindis de Nadal, amb l’aportació de cava i torrons dels socis.

El tema del proper mes de desembre serà una postal de Nadal.

Finalment, en Joaquim Torres ens fa una instructiva xerrada titulada “Sintaxis de la imatge”, sobre la lectura de les fotografies i el que la composició d’aquestes ens diu. Continuarà aquesta temàtica amb una segona part que ens exposarà en Quim properament.