Resum de la reunió del 26-09-2013

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS EL DIA 26 DE SETEMBRE DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comença a les 19 hores del dia 26 de setembre de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 20 associats i associades.

Es parla dels següents temes:

Es transmet a la junta directiva del Grup d’Estudis Sitgetans de proposar al sr. Jordi Surià per atorgar-li el Premi Josep Maria Jornet 2013 de fotografia.

S’han tingut contactes amb el president de l’Agrupació Fotogràfica de Sants, recentment creada per fotògrafs de llarga trajectòria a la fotografia catalana, per convidar aquesta entitat en la propera edició del Fotomaig.

La sortida al parc natural del Garraf, proposada en principi pel dissabte 26 d’octubre, però comentant de passar-la al diumenge 27 d’octubre, finalment es farà el dissabte 26 d’octubre com estava previst, ja que l’Antonieta Montserrat ja té molt avançada la programació per aquest dia, havent fet la reserva pel dinar amb els Amics del Garraf.

Segueix endavant la proposta d’organitzar l’any 2014 un concurs sobre la Festa Major de Sitges, amb una exposició al mes de setembre a l’espai cultural Pere Stämpfli.

Es recorda que el proper 12 d’octubre es farà la inauguració de l’exposició temàtica sobre la Colla Jove dels Castellers de Sitges.

També el mateix 12 d’octubre, es celebra la Festa de la Fotografia de la FCF a Sant Feliu de Guíxols, per qui vulgui participar.

La Júlia Piqué Muniategui, ens fa una instructiva xerrada del seu treball de recerca de segon de batxillerat, sobre la història de les entitats fotogràfiques a Sitges. Aquest treball acaba de ser guardonat amb el premi “Josep Carbonell i Gener”.

Es projecten les 17 fotografies que participen en la foto-crítica del mes de setembre, amb temàtica “el color blau”. Aquestes interessants fotografies, com sempre, es podran veure a la nostra pàgina web.

El proper tema de la foto-crítica del mes d’octubre serà “cadires”.

Secció Fotogràfica del GES