Sortida al Garraf – 26-10-2013

Foto de grup a Campdàsens - r

Novament, la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans tornava a ser fidel amb la seva cita anual amb el Parc Natural del Garraf. Aquest cop 27  fotògrafs, fotògrafes i acompanyants, amb la companyia del reconegut fotògraf Quim Fàbregas, van començar l’expedició, sota la batuta de l’Antonieta Montserrat, que havia fet prèviament un minuciós estudi del trajecte a seguir, per dirigir-se a la granja-escola de Can Pere de la Plana, on es va repetir l’esmorzar en aquest lloc “descobert” l’any passat.

Aquesta també va ser laprimera parada fotogràfica, d’una sortida on s’anaven combinant les visites a masies acollidores i plenes de vida amb altres on en prou feines quedaven quatre parets i els mateixos signes de vida quedaven molt allunyats en el temps, ocupades actualment per la vegetació autòctona del parc. Així doncs, després de deixar Can Pere ben servits, varem parar als Masets, va seguir La Facina amb la seva gent, després ens varem tornar a endinsar en el passat o en el que quedava d’ell visitant Can Ramonet, per seguir cap a la penúltimaparada, a Can Llussà, on varem poder saludar també als seus habitants.

La taula parada amb el dinar ja no quedava massa lluny. Així, uns quants tombs mes avall, arribàvem a final de trajecte, Campdasens. La colla dels Amics del Garraf – i també amics nostres aquestes alçades – ja ho tenien tot a punt. Els dinars a plena natura tenen un plaer especial i sobretot quan un plat es supera a si mateix, com ha estat aquest cop amb el guisat de cigrons, plat estrella de la casa. Novament l’ambient i la companyia van estar a l’alçada, així com les “emotives” paraules que va tenir en Miru vers la nostre entitat. La històrica foto de grup i unes quantes fotos més per Campdàsens per finalitzar aquesta nova expedició per la nostra natura. Que més podíem demanar per completar un dia com aquest? Que el Barça guanyés el clàssic? Doncs així va ser!!!!