29-08-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS EL DIA 29 D’AGOST DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comença a les 19 hores del dia 29 d’agost de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 20 socis.

Es parla dels següents temes:

Es recorda que dissabte 31 d’agost a les 10 h, es muntarà a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, l’exposició col·lectiva de la Secció Fotogràfica del GES amb temàtica Parc Natural del Garraf, Foix i Olèrdola, que estarà exposada de l’1 al 15 de setembre, conjuntament amb l’exposició itinerant de les fotografies premiades i seleccionades del concurs “Viu el Parc” 2012, guanyat pel nostre company Carles Montserrat.

Es proposa la sortida a Sant Pere de Casserres pel dia 9 de novembre.

Es proposa la tradicional sortida i dinar al Parc Natural del Garraf pel dia 26 d’octubre.

Es recorda que a l’Octubre tindrem una exposició fotogràfica col·lectiva amb tema Colla Jove dels Castellers de Sitges, en motiu del seu 20è. Aniversari.

Es convida a la Júlia Piqué per fer la propera xerrada el mes de setembre, que serà sobre el seu treball de recerca “Història de les entitats fotogràfiques a Sitges”.

Vicky Planas convida als assistents a l’exposició fotogràfica “Tres mirades 3” que inaugurarà el 13 de setembre a la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes.

El tema del mes de setembre per la foto-crítica és el color blau.

Es projecten les fotografies que participen en la foto-crítica del mes d’agost, amb temàtica “ombres”, comentades i discutides pels assistents, sota la coordinació de l’Antonieta Montserrat.

Tot seguit, el sr.  Francesc Novau va fer una xerrada prou interessant sobre la història i les tècniques del Cyanotipies, convidant als assistents interessats a practicar aquesta tècnica, i a crear un grup de treball i recerca.

Secció Fotogràfica del GES