25-07-2013 Resum de la reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA SECCIÓ FOTOGRÀFICA DEL GRUP D’ESTUDIS SITGETANS EL DIA 25 DE JULIOL DE 2013.

A la sala d’actes de l’Espai Cultural Pere Stämpfli comença a les 19 hores del dia 25 de juliol de 2013, la reunió mensual de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, amb la presència de 17 socis.

Es parla dels següents temes:

Es proposa que la Júlia Piqué ens presenti dins les xerrades mensuals, el treball de recerca que ha realitzat sobre “La Història de les entitats fotogràfiques a Sitges”

Es proposa la sortida a Sant Pere de Casserres pels dies 26 o 27 d’octubre o 9 de novembre.

Es convida als assistents a la Festa Major de Puigmoltó, on en Jordi Piqué inaugura l’exposició fotogràfica “Imatges de Festa Major”.

En Joan Escolà proposa fer fotografies al concurs de música Mirabent Magrans que tindrà lloc el dia 1 de desembre.

En Pere Vilanova és l’encarregat de coordinar la propera exposició a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, amb una col·lectiva de la Secció Fotogràfica del GES amb temàtica Parc Natural del Garraf, Foix i Olèrdola,  conjuntament amb l’exposició itinerant de les fotografies premiades i seleccionades del concurs “Viu el Parc” 2012, que estaran exposades de l’1 al 15 de setembre.

El tema del mes d’agost per la foto-crítica són les ombres.

Es projecten les fotografies que participen en la foto-crítica del mes de juliol, amb temàtica “retrat amb presència de les mans”, comentades i discutides pels assistents, sota la coordinació de l’Antonieta Montserrat.

Seguidament, la sra. Nina Coll, ens va fer una interessant xerrada sobre la història de la fotografia i les tècniques i funcionament de Instagram, amb una projecció d’imatges seves.

Secció Fotogràfica del GES