Sortida fotogràfica al parc natural del Garraf

Aquest mes d’octubre fidels a la nostre cita anual, una vintena persones entre fotògrafs i acompanyants de la Secció Fotogràfica del GES, van fer una nova sortida al Parc Natural del Garraf, amb la intenció de passar un bon dia entre els companys i companyes de l’entitat i com no, gaudint de la fotografia.

La primera parada, a la granja-escola de Can Pere de la Plana, on ens esperava un bon esmorzar per agafar forces, per seguir cap al poble abandonat de Jafre. Un cop ben fotografiat, d’aquí es va fer ruta cap a la Plana Novella, on es va poder fotografiar l’exterior del palau i els seus entorns.

Ja finalment, la tercera parada era directament a Campdàsens, on finalitzava l’expedició. Aquí, com cada any, agrair als Amics del Garraf la seva hospitalitat i el bon dinar que ens van oferir, en un indret tant agradable del massís del Garraf.

DSC_4093aaaa DSC_4076aaaa DSC_2414aaaa