EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D’HOMENATGE A MIQUEL SOLER

 

El dissabte 15 de novembre a les 19 h. tindrà lloc a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, la inauguració d’una exposició fotogràfica col·lectiva, organitzada per la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, on es retrà un homenatge al nostre apreciat company Miquel Soler Campos, que ens va deixar recentment. L’estima que es tenia per en Miquel, ha fet que es produís una altíssima  participació en aquesta exposició dedicada. En Miquel era una persona que sempre compartia els seus coneixements fotogràfics amb els companys, ajudant-los amb el que fes falta i també va col·laborar activament amb la nostra entitat, on les seves habilitats informàtiques el van portar a crear la nostra pàgina web.

La temàtica escollida per aquesta exposició és la vida quotidiana al carrer, gènere fotogràfic que tantes vegades ell havia fotografiat. A l’exposició, es podran veure unes quinze fotografies d’en Miquel, junt amb una cinquantena de fotografies dels companys de la Secció Fotogràfica que hi prenen part. Els 28 autors i autores que exposen són: Joan Escolà, Vicky Planas, Andreu Noguero, Carles Montserrat, Montse Puig, Noemí Martí, Jesús Rodríguez, Ino Pastor, Karime Reyes, Maria Calvo, Sonia Mataix, Pepe Cabello, Pere Vilanova, Jordi Piqué, Francesc Barnés, Rosa Pascual, Isabel Sarrió, Mª Carmen Martínez, José Ruiz, Norbe Muniategui, Valentí Vilanova, Silvia Sentís, Joaquim Torres, Montserrat Ribes, Joan Olivé, Juan R. Chias, Elisabet Andaní i Jaume Blasco.

En aquest acte també es projectarà un interessant audiovisual amb fotografies d’en Miquel Soler.

L’horari de l’exposició és: dissabtes, diumenges i festius, els matins de 12 a 14 h. i les tardes de 18 a 20 h. Els divendres, les tardes de 18 a 20 h.

Foto Miquel1 Foto Miquel2

 

 

Secció Fotogràfica del GES