6è RAL.LI FOTOGRÀFIC DE SITGES

 

Untitled1Diumenge 6 de març, la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, va organitzar la sisena edició del concurs “Ral·li  Fotogràfic de Sitges”, amb la participació de 62 fotògrafs vinguts de diverses localitats catalanes. La competició pels carrers de Sitges, va començar passades les 10 del matí, un cop feta la fotografia de grup, amb tres temes a fotografiar: la platja, el moviment i el grup de carnaval “Sabor”, a qui agraïm la seva actuació i la seva predisposició a posar com a models, per a tots els participants i que va tenir lloc als jardins de la Societat Recreativa El Retiro. Finalment, a la nostra seu, cada fotògraf va poder descarregar els tres arxius digitals, per poder optar als sis premis en que està dotat aquest concurs, també reconegut i puntuable per la Federació Catalana de Fotografia.

6 ral.li fotogràfic de Sitges