Secció Fotogràficadel GES , escollida per representar a la FCF com millor entitat 2016 a la Confederación Española de Fotografia

El dissabte passat 5/03/2016 vam rebre una trucada del president de la FCF comunicant-nos la grata notícia que havíem estat triats com a agrupació per presentar-nos a la Confederació Espanyola de Fotografia com a candidata de la nostra federació per optar a la millor agrupació d’aquest any 2016 de la CEF.

És per a nosaltres un gran honor que la direcció de la FCF hagi pensat en nosaltres i reconèixer el treball i l’esforç que any rere any estem realitzant tots els que la formem ( socis, GES, amics i col·laboradors) .

Felicitats i moltes gràcies a tots , aquest és el camí on el mas important és gaudir del nostre jovi i crear uns forts llaços d’amistat no sols entre nosaltres sinó entre tot l’univers que gaudeix d’aquesta afició.

Prepararem el dossier que se’ns ha demanat i al congrés de la Confederació Espanyola de Fotografia que se celebrarà a Guadalajara al  novembre 2016 veure els resultats , però una cosa esta clara , ja és un gran triomf i reconeixement la nostra candidatura .

En el mateix congrés la nostra sòcia i amiga Mª Victòria Planas Salvador premi Catalunya de la FCF actual també és presentada com a candidata per optar al premi nacional de la CEF.

Unes molt grates notícies per a la nostra agrupació — Secció fotogràfica del Grup d´estudis Sitgetans.

Moltes felicitats a tots.