EN FRANCESC BARNÉS ENS HA DEIXAT

El nostre company i amic Francesc Barnés i Camps ens ha deixat als 80 anys d’edat. Tots el coneixíem pel seu tarannà d’home tranquil, discret i treballador. Implicat a fons en l’art de la fotografia, ja des de molt jovenet s’hi havia quedat enganxat, gaudint-ne fins els últims dies de la seva vida. Acompanyem aquest escrit amb la darrera fotografia que va fer fa un mes.

14117869_1082944061790858_1002483697005993962_n
En Francesc ha estat un puntal dins la Secció Fotogràfica del GES, i aquí si que sense cap dubte, quan es diu d’aportar un granet de sorra, en el seu cas, ell hi va aportar una platja sencera. Quan calia fer qualsevol cosa, muntar una exposició, desmuntar-la, preparar la sala, recollir-la, SEMPRE estava allà, i si un dia no era el primer en arribar a fer feina, com a molt seria el segon i sempre abans de l’hora.
Ens afegim a les mostres de condol per la seva esposa Rosa, fills, néts i família.
La Secció Fotogràfica en nom de tots va oferir un ram de flors en el seu comiat.
Francesc, gràcies per tot el que ens has donat i per tot el que hem pogut aprendre de tu!
Descansa en pau!

 

Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans