NORBERTA MUNIATEGUI Guanya el 17è concurs de fotografia de la Festa Major De Sitges

La 17a. edició del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Sitges, ja té guanyadors. Han estat 33 les persones participants amb un total de 95 fotografies, amb un important increment en relació a l’edició anterior, amb el canvi aquest any al format digital. El jurat format per Cisco Arbonés, president de la Comissió de la Festa Major i Santa Tecla, Antonieta Montserrat, de la Secció Fotogràfica del GES i Marc Quero, de l’entitat cultural Finestra Oberta, ho ha tingut difícil, per arribar al veredicte final, degut a la gran quantitat i bona qualitat de les obres presentades.

El primer premi ha estat per l’obra “Baixada del Drac” de Norbe Muniategui i Puig; el segon premi per l’obra “Llucifer & co” de Daniel Scheveloff; el tercer premi per l’obra “L’entrada del Sant” de Vicky Planas Salvador; el quart premi per l’obra “L’alegria de descarregar” de Jordi Piqué Vericat; el cinquè premi per l’obra “Preparant el suport” de Benito Moreno Benítez.

El dissabte 17 de setembre a les 18 h. a l’Espai Cultural Pere Stämpfli (carrer d’En Bosc, 9 – Sitges) es farà la inauguració de l’exposició fotogràfica amb 50 obres i el repartiment de premis. L’exposició estarà oberta al públic del 17 de setembre al 2 d’octubre de 2016. Horari: els divendres de 18.00 a 20.00 i dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2on premi 2016 - Daniel Scheveloff r 3er premi 2016 - Vicky Planas Salvador - sr OLYMPUS DIGITAL CAMERA 5è premi 2016 -  Benito Moreno Benítez - rs Acta FM 2016 001