Exposició fotogràfica en homenatge a Francesc Barnés

En Francesc Barnés i Camps des de molt jove ha tingut la fotografia com la seva gran afició.  Vinculat i compromès durant molts anys amb les entitats fotogràfiques sitgetanes, ha estat membre del Sitges Foto Film, col·laborant en els inicis del Festival de Cinema Fantàstic, creat per aquesta entitat. També ha estat peça clau en el naixement i creixement de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, on ha participat activament en tots els actes i activitats de l’entitat. Ens ha deixat un llegat de bones fotografies i filmacions. El record del seu tarannà d’home tranquil, afable i compromès quedarà a la memòria dels que el varem conèixer.

Inauguració dissabte dia 12 de novembre a les 18 h

ESPAI CULTURAL PERE STÄMPFLI  C/ D´EN BOSC  9  – SITGES

Des del dia 12  al  27 de novembre  del 2016

Horari de visites:

Divendres tarda 17 h  a 19 h

Dissabtes: matins de 12 h a 14h  i  tardes de 17 h a 19h

Diumenges de 12h a 14h

Per vuele el cartell cliqueu aquí