EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA HOMENATGE A FRANCESC BARNÉS

Dissabte 12 de novembre, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, seu de la Secció Fotogràfica del GES, es va inaugurar una exposició fotogràfica amb l’obra del desaparegut Francesc Barnés i Camps. En aquesta exposició, muntada en homenatge a la seva persona, es poden veure més de quaranta de les seves fotografies, dividides en dos apartats, un de blanc i negre, amb obres de la seva primera etapa fotogràfica i l’altre en color, ja entrant a l’era digital.

Amb una sala totalment plena de companys i amics, es va obsequiar amb un ram de flors a la Rosa Pascual, la seva vídua, que va venir acompanyada dels seus fills, nets i familiars. Abans però, Andreu Noguero i Ignasi Ma. Muntané, com a respectius presidents de la Secció Fotogràfica i del GES, van dirigir unes paraules als presents, per tot seguit fer lectura d’un escrit en el seu record.

Es van projectar dos audiovisuals, un realitzat per en Francesc Barnés, sobre els brolladors d’Aiguadolç i un altre amb una recopilació d’unes quantes de les seves fotografies.

Va finalitzar aquest acte prou emotiu amb una copa de cava.

 

L’exposició es pot visitar del 12 al 27 de novembre de 2016, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli (carrer d’En Bosc, 9 – Sitges). Horari: Divendres de 17 a 19 h. Dissabtes, matins de 12 a 14 h. i tardes de 17 a 19 h. Diumenges de 12 a 14 h.