REPARTIMENT DE PREMIS DELS CONCURSOS DEL PRADO I EL RETIRO

Cap al mig dia del diumenge 14 de maig, es va fer la inauguració de l’exposició al vestíbul de l’edifici modernista de l’Hospital de Sant Joan Baptista, amb la presència de Miquel Marzal en representació de l’entitat. L’exposició presenta 23 obres de diferents autors de la Secció Fotogràfica del GES, aquest any sota la temàtica de la Gent Gran.

Tot seguit, al Casino Prado, al primer pis, lloc on estan exposades les obres del concurs infantil de fotografia i amb la presència de membres de la junta i l’hereu i la pubilla del Prado, es va fer el repartiment de premis d’aquest concurs. El primer premi va ser per Marc Nahuel Rigual, el segon per Rita Muniategui i el tercer per Martí Garcés, tots tres de Ribes. Es va acabar prenent un còctel i pica-pica.

Finalment, a la Societat Recreativa El Retiro, també al primer pis, hi ha habilitat un espai per exposicions. Aquí es poden veure les fotografies premiades i finalistes del concurs organitzat pel Retiro amb temàtica de viatges. Amb la presència de la presidenta de l’entitat, Elena Ferré, es van lliurar els premis del concurs. El primer per Jesús Rodríguez, el segon per Manel Garcés i el tercer per Miquel Aulló. Una copa de cava va tancar l’acte.

expo-prado-2 expo-prado-3 expo-retiro-1 expo-retiro-2 expo-retiro-4 exposicio-hospital-s-joan-b-1 exposicio-hospital-s-joan-b-2 exposicio-hospital-s-joan-b-3