25/03/2010 – Resum de la reunió

Els punts que es van comentar van ser:

1) Tema FotoMaig. Es va informar sobre els principals detalls de les exposicions i les activitats del proper FotoMaig 2010, i es va acordar que el muntatge de les exposicions col·lectives  que es faran al Mercat Vell i a la Biblioteca, es farà durant el divendres 30 d’abril, a partir de les 18:00′.
El dilluns 26 d’abril es fallarà el resultat dels concursos infantil i juvenil que enguany s’exposaran a la sala restaurant de la planta baixa del Prado.
El fotògraf convidat per a fer la xerrada d’aquesta edició del FotoMaig serà en Kim Manresa.
Es demanà també col·laboració per a participar en el muntatge de l’exposició de la Federació Catalana de Fotografia i a la resta d’activitats (guàrdies, etc.)

2) El secretari de la Secció va informar que l’Arxiu Històric, a través del seu Director, el Sr. Xavier Miret,
ofereix als nostres associats la possibilitat de demanar en préstec marcs per a participar a exposicions fotogràfiques,-[marcs procedents del donatiu de la famíl·lia Jornet]-.

En principi, com que la nostra Secció ja disposa també d’un nombre suficient de marcs ( més còmodes i moderns) , s’ha decidit que de moment no se’n demanarà en préstec a l’Arxiu, (ni tampoc es gestionarà de manera col·lectiva o corporativa el préstec d’aquests marcs a nom de la Secció).
En cas de que hi hagi membres del grup que vulguin fer ús d’aquesta possibilitat de préstec, cada membre de l’entitat que hi estigui interessat ho haurà de demanar de manera individual, (i vers l’Arxiu s’haurà de responsabilitzar del seu préstec de manera personalitzada).

Per a fer-ho, caldrà posar-se en contacte amb el personal de l’Arxiu:

Arxiu Històric Municipal
Adreça
Plaça Ajuntament, 18
08870 Sitges

Contacte
Telèfon 93 811 76 28
Fax 93 844 48 00

Horari
de dimarts a divendres
de 10 a 14 hores
de 16’30 a 19 hores (dimarts i dijous)

3) El Tresorer del nostre grup, Sr. Carles Montserrat ens informà que el grup ja havia rebut  la subvenció anual de l’Ajuntament, cosa que ens permet un any més el poder afrontar les despeses d’organització del festival FotoMaig.

4) El Sr. Jesus Rodriguez Morchón proposà que es publiqui a la web un resum dels temes tractats a les nostres reunions mensuals, tasca de la que s’encarregarà el nostre secretari, i que en cas de la seva absencia s’ofereix també a realitzar el mateix Sr. Rodriguez Morchón.

5) El Sr. Miquel Soler informa de la seva proposta d’una sortida fotogràfica a Besalú (Girona).
Els interessats en apuntar-se hauran de contactar amb ell mateix.
[correu-e: miquelsoler @ gmail.com] (Esborreu els espais de l’adreça d’e-mail)

6) El Sr. Andreu Noguero va informar sobre l’arribada de les bases de diversos concursos fotogràfics i es repartí els seus opuscles informatius entre les persones interessades.

7) Finalment es realitzà una sessió de comentari fotogràfic de les fotografies que van presentar els membres assistents a la reunió.

Tema proposat per la propera tertúlia del 25 de maig: Transport