30-08-2012 Resum de la renuió

Acta de la reunió del 30 d’agost del 2012

Acomiadem aquest càlid estiu, amb la reunió mensual que ha comptat amb la presència de 13 fotògrafs i l’absència, – molt possiblement per coincidir amb el període vacacional per excel·lència- d’altres 93 inscrits en la Secció.
– S’inicia la reunió, preguntant-nos per la data per despenjar l’exposició que tenim en la residència de l’Hospital de Sant Joan; dada del que ens informarà pròximament el company responsable, Jordi Piqué.
– Carles Montserrat informa de la situació de les guàrdies per a l’exposició itinerant dels “Parcs del Garraf…” que durant aquesta quinzena alberga la nostra seu del G.I.S.
– SORTIDA FOTOGRÀFICA a Monistrol de Montserrat: Prevista el diumenge 16 de setembre i coordinada per Pere Vilanova, avui absent per viatge, sol·licita informar-li màxim el dia 8 de la disposició a participar, amb la finalitat de tancar el tema del restaurant que té aparaulat amb “El *Racó de *Monistrol” i pendent de concretar el menú i afinar el preu i per descomptat, facilitar el nombre de comensals.
La sortida serà de matí i tarda i facilitarà en breu el recorregut, que estima serà del grat de tots.
– Andreu *Noguero comenta que el dia 23, -Santa Tecla- hi ha un ral·li fotogràfic a Vilafranca, pel qual estigui interessat.
– També comenta que el dia 29 de setembre hi ha un “Congrés de Jurats” de la F.C.F. A Vilafranca del Penedés, que estima interessant i del que aporta propaganda amb el programa d’actes.
– Es torna a comentar el ja dit en l’anterior reunió, sobre intercalar en alguna reunió mensual, projeccions de fotografia amb música i, avançant en la idea, poder-ho traslladar a un dissabte i fer-ho en obert,-prèvia difusió de l’acte- inclosa la crítica de les projeccions.
– A continuació es dóna pas a la projecció i crítica de la foto del mes, -Tema lliure- dels fotògrafs presents entre les més de 15 rebudes; sent com sempre un moment interessant, amb comentaris apreciables.
– Amb la proposta del tema fotogràfic per a la propera reunió: “LA PLUJA”, es dóna per finalitzada la reunió.

Sitges, 30.08.2012