31/01/2009 Article a l’Eco de Sitges

1ª EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA COL·LECTIVA DEL 2009

La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, comencem un nou any que s’intueix ple d’activitats. La primera exposició col·lectiva de l’any donarà el tret de sortida, i cal destacar que serà amb una nombrosa participació, el que ens fa pensar que aquí hi ha moltes ganes de fer coses. Hi participaran: Àngels Piqué, Marga Domingo, Jesús Rodríguez, Eva Maicas, Elena Martínez, Joan Escolà, Mari Carmen Martínez, Josep Mª Jornet, Sílvia Sentís, Jordi Piqué, Rosa Junyent, Jordi Munté, Glòria Bertran, Agustí Sau, Elvira Aguilar, Antonieta Montserrat, Miquel Soler, Antoni Corella, Lambert Gràcia, Andreu Noguero i Andreu Cenzano. Un total de 21 fotògrafs amb 84 obres exposades, ompliran la sala de l’espai Pere Stämpfli, al carrer d’en Bosc, nº 9 de Sitges, del 31 de gener al 15 de febrer. L’exposició estarà oberta al públic, els caps de setmana, els matins de 12 a 14h. i les tardes de 18 a 20:30 h. També els divendres a la tarda de 18 a 20 h.

Fotografia de Jordi Piqué

EXPOSICIÓ DE JOSEP Mª JORNET

El veterà fotògraf sitgetà Josep Mª Jornet, encara que jove d’esperit, torna a exposar, quest cop a la sala del Mercat Vell de Sitges, amb el tema del Carnaval de Sitges. Es tracta d’un recull d’obres en blanc i negre, la seva especialitat, que ens mostren des del
seu punt de vista, el Carnaval en el transcurs de diferents anys. L’exposició s’inaugura el dia 29 de gener i estarà oberta al públic fins el proper 15 de febrer.

Fotografia de Josep Mª. Jornet

Carnaval

FOTOGRAFIA NOCTURNA PER SITGES

Sortida nocturna per Sitges, sota un dia plujós de desembre i amb força gent de baixa pels refredats, on la presència de companys no va ser gaire nombrosa, amb cinc representants de l’entitat. A quarts de vuit del vespre es va iniciar un recorregut pels
llocs més il·luminats i emblemàtics de la vila, per acabar fotografiant els carrers “desbudellats” per les obres, combinats amb una il·luminació nadalenca, situació bastant original, ja que no es veu gaire sovint, per tant podem considerar aquesta experiència com a document fotogràfic històric. A les nou de la nit i sot un fred que pelava, vam donar per acabada la sortida.
Jordi Piqué i Vericat