07/02/2009 Article a l’Eco de Sitges

INAUGURADA L’ EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA COL·LECTIVA

Dissabte passat al matí, l’espai cultural Pere Stämpfli, seu de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, era un degoteig de fotògrafs, que amb les seves fotografies “sota el braç”, i, sobre tot, amb moltes ganes de començar un nou any fotogràfic, preparaven la primera exposició col·lectiva del 2009. A les 12 del mig dia s’inaugurava oficialment l’exposició, amb 84 obres de 21 autors i autores de la Secció Fotogràfica. I quin millor dia que aquest per inaugurar-la, sota una atmosfera poètica creada per la Maria Dolors Pujadas, tot escampant un “Mosaic de records” per la sala. Els temes que es poden veure, tant variats com sempre, són: el retrat, amb cares conegudes com la d’en Jornet i d’altres no tant conegudes; la fauna i la naturalesa, amb flors i plantes, gavines, gats i gossos, tortugues, abelles, aus de corral; la fotografia de viatges amb països europeus i musulmans; imatges de Sitges, de la platja i la Punta, el mar, el Maricel, les escultures, la festa major i masies del Garraf, Campdasens, Can Lluçà; i temes varis com fotografia històrica d’edificis i monuments, d’objectes, del Nadal i dels àngels. L’exposició es pot visitar a l’espai cultural Pere Stämpfli, al carrer d’en Bosc, nº 9 de Sitges, del 31 de gener al 15 de febrer, els caps de setmana, matins de 12 a 14h. i tardes de 18 a 20:30 h. També els divendres a la tarda de 18 a 20 h.

La punta, fa un temps

Fotografia d’ Antonio Corella

Àngels

Fotografia d’ Andreu Noguero

Jordi Piqué i Vericat